Входни врати

Показване на 1–16 от 77 резултата

Входни врати на ниски цени

Блиндирани входни врати в Смолян на ниски цени. Блиндираните врати са подходящи за къщи и апартаменти. Нашите входни врати са здрави и сигурни.

Предлагаме огромно разнообразие от модели и постоянно се стремим да се развиваме, за да отговорим на очакванията на клиентите си, съобразно новите тенденции в заключващите механизми, външни покрития и модерни цветове!

Надеждни метални врати

Метални врати в Смолян за всеки дом, офис или мазе. Вратите от метал са с висококачествени, здрави и надеждни. Металните врати, които предлагаме са здрави и надеждни. Можем да Ви предложим бюджетни варианти, които са не по-малко сигурни и красиви. Отдавна отмина времето, в което асоциацията за метална врата, автоматично означаваше – скучна и неугледна визия. Нашите метални врати променят възприятията, за да Ви предложат нови модели, които успешно да съчетаете с вътрешните си врати в перфектна хармония.

Сериите, към които можете да се насочите са Комфорт и Уют. Отличават се със стабилно тристранно заключване, подплатени са с изолация известна като „пчелна пита“, дебелина на крилото може да бъде от 50мм. и 70мм., метална каса, както и различни видове покрития – PVC фолио, което е топлопренесено, прахово-боядисано крило или с матов лак. Специално внимание към моделите – 516 и 534, които са предназначени за външно монтиране, тъй като притежават специално покритие, отблъскващо УВ лъчите.

Блиндирани входни врати в Смолян

Те ще Ви предоставят максимална защита и перфектна визия на достъпна цена

Блиндираните входни врати са красиви, здрави и модерни. Те отразяват вашата същност и са първото нещо, което вашите гости виждат, затова е важно да изглеждат добре. Във Врати Експерт Смолян, ще намерите най-доброто. Посетете нашите магазини и се убедете сами!

Блиндирана врата модел Т-901 за къща

Всички предлагани модели блиндирани врати имат характеристики, с които да Ви грабнат от пръв поглед. Разбира се, външният вид е този, който прави силно впечатление, но от още по-голямо значение са останалите качествени характеристики на моделите. Ето и някои от тях:

  • метален лист с дебелина 1, 2 мм. в комбинация с два висок клас МДФ панела;
  • изолация от минерална вата или полистирен;
  • заключваща система, включваща активни и и пасивни шипове;
  • двустранни первази;
  • регулируема каса;
  • покритията са разнообразни – PVC фолио, каменен фурнир, ламинирано, лаково;

Разгледайте характеристиките на предлаганите модели и изберете своята блиндирана врата! Не правете компромис със сигурността на дома си, а инвестирайте в него с нова входна врата! Ние от Врати Експерт Смолян, ще Ви съдействаме, за да Ви помогнем в това предизвикателство, така че да съумеете да получите максимално за цената, която сте си определили като бюджет. Очакваме Ви!